2017 Dacia Duster debutează în cadrul Goodwood Festival of Speed; doar un update pentru generația actuală

Deși marea majoritatea dintre noi așteptăm debutul celei de-a doua generații Duster, se pare că înaintea acestui model va sosi un soi de update pentru modelul actual. Această versiune este numită 2017 Dacia Duster, iar pentru început aflați că toate modelele, indiferent de varianta de echipare vin la pachet cu o nouă tapițerie diferită față de cea anterioară.

Versiunile Ambiance primesc Radio DAB, iar printre alte modificări avem bordul vopsit într-o nuanță de negru carbon, cât și o consolă centrală însoțită de elemente cromate. De asemenea, potențialii clienți vor putea opta pentru prima dată și pentru senzori de parcare spate, sau chiar pentru o cameră video – opțiune disponibilă în cazul variantelor Laureate și peste.

Dacă modelul Prestige vă face mai degrabă cu ochiul, aflați că acesta include camera pentru parcare amintită mai sus, un sistem de navigație prin satelit MediaNav Evolution de 7 inch, și jante Tirol pe 16 inch. Prețul pentru această versiune este de 13.795 lire pe piața din Marea Britanie. Mai jos puteți găsi și o galerie de imagini cu noul Duster actualizat pentru anul 2017.

via: autoevolution.com

Claudiu Sima :